Direktlänk till inlägg 20 april 2008

Äntligen lite värme i solen.....

Av ugglan - 20 april 2008 21:21

Idag skulle hela familjen ha varit på dop, men äldsta tjejen kände sig inte bra, så jag fick stanna hemma med henne. Vi tog en promenad till affären och köpte oss varsin skvaller tidning. Sen satte vi oss i solen och läste och pratade, det är sådana guldstunder som är så viktiga..... Jag tror att hon är mer sliten är sjuk, men det är nog så viktigt att man stannar upp och ger dom lite extra tid när det känns tufft.


Det har verkligen varit jättevarmt i solen. Eftersom jag är så ljus i hyn så smörjer jag in mig med solskydd. Det är jättebra att få lite solbränna innan vi åker till Turkiet för då kanske jag inte bränner mig så mycket där nere.


I natt kom vi hem vid 4 tiden från 35 års kalaset. De hade ordnat med  olika tävlingar och bland annat spelade vi gitar hero som jag tycker är såååå kul!!


Imorgon är det måndag igen och jag är "LEDIG" som vanligt. Undrar hur många punkter jag har på "att göra listan".....


Sov så gott. KRAM UGGLAN

 
 
Camilla

Camilla

21 april 2008 09:10

Hoppas du får en fin ledig dag i solen. :)
Här är det sommarväder, otroligt varmt! Jag börjar 13.00 i dag, så jag ska ta och yoga lite nu och sedan sätta mig i solen och läsa. Ska också smörja in mig, för jag blev lite röd i går. Hoppas du får en fin dag!

http://camillaslillablogg.blogspot.com

 
kicki

kicki

21 april 2008 12:58

Krya på er kramar till er alla..och ha det skönt på lediga dagen..sitt i solen en stud idag oxå, man samlar kraft där..ha det gött

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
sus med svidande skinn

sus med svidande skinn

21 april 2008 20:25

Dagen kod -rune...Kul!
Känner att jag åter igen borde smort in mig. Lite rödlätt och ljushyad. Fy på mig att jag aldrig lär mig.*suckar djupt*

Och en skvallertidning i solen verkar helt ok!

http://sefyrin.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

21 april 2008 22:19

Hehe, nää städa brukar man ju inte behöva göra men detta är en caravan club camping som vi alla är delägare i genom att vi betalar in en årsavgift på 380:-/år.
Betalar 2300:- för försäsongen till och med midsommar inkl el och duschar, det låga priset är tack vare att vi har en sån städdag som i lördags t ex, helt klart värt det. Helår kostar 5000:- ca!
Toppen med andra ord :-)

http://skalet2001.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ugglan - 8 juli 2009 18:53

och sol.... havet och vinden och doft av kaprifol.... Äntligen semester och husvagnslivet är i fullgång. Vi njuter av ledighet och härligt väder. Jag önskar alla en trevlig sommar. Kram Ugglan    ...

Av ugglan - 5 april 2009 16:59

HEJA FÄRJESTAD!!!!! Vad mer kan man säga.....

Av ugglan - 3 april 2009 09:30

Idag har jag massor av måsten som jag ska göra. Vi ska nämligen ha kalas för den yngsta tjejen imorgon. Hon fyller 10år och släkt och vänner kommer för att gratta henne. Vi ska ha italienskt tema. Pasta och kyckling sallad med pesto, massor av ostar...

Av ugglan - 31 mars 2009 19:07

men det är fullt upp med mina studier. I torsdags hade jag matte tenta och det känns som om jag har klarat den!!  Denna terminen har varit SKIT tuff! Jag har räknat matte dygnets alla timmar, till och med i sömnen.....;) Nu är det bara att hålla tumm...

Av ugglan - 23 december 2008 15:10

Ovido - Quiz & Flashcards