Direktlänk till inlägg 21 september 2007

Aja baja Ugglan......

Av ugglan - 21 september 2007 16:09

Idag blev jag såååååå ledsen! Jag var nämligen tvungen att gå i mellan ett bråk på skolgården. Istället för att stå och diskutera med en av de berörda eleverna ute på skolgården så tog jag in honom  (lyfte in honom). Detta för att han inte skulle bli så ut tittad av de andra eleverna. Han var verkligen jättearg och slog och sparkade omkring sig och naturligtvis träffade han min finger!! Jag trodde jag skulle döööööö! Tilläggas bör att han inte gjorde detta med mening. Jag borde ha vetat bättre och inte gett mig in i en sådan situation! Men vad gör man när eleverna far illa!!!???


 Aja baja Ugglan! Men nu har jag lärt mig en läxa! Fast å andra sidan skulle jag nog göra om samma  misstag igen.... Det är svårt att tänka på att skydda fingret i stundens hetta.


Jag har ringt till sjukvårdsupplysningen eftersom mitt finger svulnat upp ännu mer. Jag fick som svar att jag skulle avvakta (vad annars)! Just nu sitter jag och tycker lite synd om mig själv! Det är tur att det är fredag så att man kan få tröstäta lite godis!


Ha en trevlig helg! Kram Ugglan.

 
 
Bloggsmurfen

Bloggsmurfen

21 september 2007 16:27

hoppas det läker snabbt ! du tog väl ¨kallt på?

http://metrobloggen.se/bloggsmurfen

 
decembertjej

decembertjej

21 september 2007 18:15

Stackare! Hoppas att det inte blivit skadat igen. Verkar bli en följetång...

Kram!

http://decembertjej.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ugglan svarar

21 september 2007 19:35

*Bloggsmurfen: Jag tog kallt på fingret omgåede, men frågan är om det hjälper när fingret varit brutet.......
*Jag håller med dig decembertjejen det verkar bli en följetång!!
Kram på er.

 
Cina

Cina

21 september 2007 21:36

Men aj då det var inte alls bra.
Hoppas ditt finger INTE gick av igen..
Tycker nog att du skall åka iväg och röntga detta finger igen så det inte blir något fel med det.
Kan ju berätta om mitt lillfinger som jag bröt för 2½ år sedan. Det fingret är helt stelt och jag har kalkbrist i det så igentligen har jag ingen användning av det fingre för det är bara ivägen. Jag har det ju om lindat för det kan ju lätt gå av igen......så var rädd om ditt finger!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ugglan

22 september 2007 12:40

Till Cina:
Hm, visst borde man åka iväg med fingret igen..... Men man víll inte vara ivägen.... Jag har ivarje fall bestämt mig för att ringa ortopeden igen på måndag.
Tråkigt med ditt finger, jag lovar jag ska tänka mig för!!
Kram Ugglan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ugglan - 8 juli 2009 18:53

och sol.... havet och vinden och doft av kaprifol.... Äntligen semester och husvagnslivet är i fullgång. Vi njuter av ledighet och härligt väder. Jag önskar alla en trevlig sommar. Kram Ugglan    ...

Av ugglan - 5 april 2009 16:59

HEJA FÄRJESTAD!!!!! Vad mer kan man säga.....

Av ugglan - 3 april 2009 09:30

Idag har jag massor av måsten som jag ska göra. Vi ska nämligen ha kalas för den yngsta tjejen imorgon. Hon fyller 10år och släkt och vänner kommer för att gratta henne. Vi ska ha italienskt tema. Pasta och kyckling sallad med pesto, massor av ostar...

Av ugglan - 31 mars 2009 19:07

men det är fullt upp med mina studier. I torsdags hade jag matte tenta och det känns som om jag har klarat den!!  Denna terminen har varit SKIT tuff! Jag har räknat matte dygnets alla timmar, till och med i sömnen.....;) Nu är det bara att hålla tumm...

Av ugglan - 23 december 2008 15:10

Ovido - Quiz & Flashcards